Natiunea MMA

Takanori Gomi vs Nate Diaz la UFC 135 in 24 septembrie
21/06/2011


Takanori Gomi                                       Nate Diaz

In efortul lor continuu de a promova conturile de Twitter ale sportivilor sai, UFC a anuntat pe aceasta cale o lupta importanta intre fostul campion PRIDE, Takanori Gomi si Nate Diaz, in cadrul galei UFC 135.

Gomi a fost vazut ultima data in lupta cu Clay Guida la UFC 125 in ajunul anului nou. Starul japonez are un palmares foarta respectabil de 32-7, dar a pierdut patru dintre ultimele sale sapte aparitii in cusca.

Dupa ce a pierdut si el doua lupte consecutive la categoria semi-mijlocie, Diaz a decis sa scada in greutate la categoria care l-a facut faimos. Fostul star si castigator al sezonului 5 din The Ultimate Fighter a iesit invingator doar in trei din ultimele sale opt aparitii in Octogon.

UFC 135 are loc pe 24 septembrie la Pepsi Center in Denver, Colorado. O lupta la categoria semi-grea intre campionul Jon Jones si Quinton "Rampage" Jackson va fi Main Eventul acestei galei.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA