Natiunea MMA

Tailandezii domina gala Thai Fight 2013 - King of Muay Thai
26/02/2013

Tinand cont de trendul in crestere al evenimentelor celor de la Thai Fight, tailandezii au intrat in competitie cu 7 lupte in main card. In cadrul primului eveniment Thai Fight 2013, i-am vazut pe favoritii fanilor Sudsakom, Saiyok, Iquezang si Saenchainoi.

Unul dintre luptatorii de top de 70 kg, Saiyok Pumphanmung a avut o confruntare cu Thiago Texeira, in care acesta din urma a rezistat pana la final, dar nu a avut nici o tendinta ofensiva in cele 3 runde care sa il prejudicieze pe veteran. Saiyok a castigat la decizie, a doua victorie consecutiva de cand a fost infrant la sfarsitul anului trecut de catre Dylan Salvador.

Un alt nume important, binecunoscutul Sudsakorn Sor Klinmee a luptat cu Veselin Veselinov din Rusia. Acesta din urma s-a prezentat destul de bine in prima runda, dar catre finalul celei de-a doua runda a fost pus la la pamant de Sudsakorn. Acesta a crescut presiunea, iar la mijlocul ultimei runde, rusul a cedat.

Ultima lupta de pe card a fost intre Saenchainoi Pumphanmung si Jose Nero, in urma ei putand sa ne dam seama ca anii de glorie din Tailanda ai lui Saenchainoi au cam trecut. Neto nu l-a ranit pe acesta, dar a putut ramane in lupta mult mai mult decat ar fi trebuit. In ansamblu a fost o lupta destul de neinteresanta, dar in final Saenchainoi a castigat la decizie in fata brazilianului.

Privind in retrospectiva, a fost o competitie usor dezamagitoare. Niciunul dintre luptatorii straini nu au avut o sansa prea mare in fata oponentilor sai din Tailanda, ceea ce este ciudat tinand cont de cat talent exista la nivel international la categoriile de 70 respectiv 68 de kg.  Sa speram ca acest trend nu se va mentine pe toata perioada evenimentului.

Rezultatele complete:
Saenchainoi l-a infrant la decizie pe Jose Neto
Payakdam l-a infrant prin TKO in prima runda pe Ashley Bryne
Sudsakorn l-a infrant prin KO in a 3-a runda pe Veselin Veselinov
Yodpayak l-a infrant prin KO in prima runda pe Paulo Sergio dos Santos
Iquezang l-a infrant la decizie pe Behzad Rafigh Doust
Saiyok l-a infrant la decizie pe Thiago Texeira
Peemai Jit Muangnom l-a infrant la dezicie pe Jackson Alves de Souza.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA