Natiunea MMA

TJ Grant s-a accidentat; Anthony Pettis il provoaca pe Benson Henderson la UFC 164
15/07/2013Foarte multi luptatori au avut de suferit in urma accidentarilor, dar cu siguranta imposibilitatea lui TJ Grant de a concura impotriva campionului UFC de la categoria usoara Benson Henderson este una dintre cele mai mari.

Si uite asa, Anthony Pettis a primit ce si-a dorit de mult. Acesta a primit dreptul de a il provoca pe Henderson pentru centura UFC.

Initial Pettis si-a castigat dreptul de a fi pretendent la titlu dupa ce l-a infrant pe Donald Cerrone in Ianuarie. In loc sa astepte o confruntare cu Henderson, a optat pentru o lupta cu Jose Aldo la categoria pana la UFC 163.

“Showtime” a fost nevoit sa se retraga datorita unei accidentari la genunchi, spunand ca isi va reveni la timp pentru a-l infrange pe Henderson in cadrul UFC 164, daca s-ar ivi vreo oportunitate.

“Chiar e pe bune???” a postat Pettis pe Tweeter la cateva momente dupa ce s-a facut marele anunt. “Destinul nu il poti opri!!! Eu si Henderson sa luptam in orasul meu natal!!!!”

Intre timp, Henderson a avut 6 victorii consecutive. Ultimele 3 lupte au fost date cu centura de campion pe masa.

Anthony Pettis e ultimul om care l-a invins pe Ben, in cadrul galei WEC 53, cu celebra "Showtime kick". O lovitura pe care cu siguranta Henderson nu a uitato si va incerca sa o razbune.Grant a fost nevoit sa se retraga datorita accidentarii suferite in timpul antrenamentului pentru Jiu Jitsu Brazilian. Inca nu se stie daca se va putea intoarce in eveniment.

Gala UFC 163 va avea loc in Bradley Center din Milwaukee, Wisconsin.

In acest moment, fight card-ul evenimentului arata astfel:
Pascal Krauss vs. Hyun Gyu Lim
Louis Gaudinot vs. Tim Elliot
Quinn Mulhern vs. Ryan Couture
Chico Camus vs. Kyung Ho Kang
Magnus Cedeblad vs. Jared Hamman
Jamie Varner vs. Gleison Tibau
Derek Brunson vs. Yoel Romero
Soa Palelei vs. Nikita Krylov
Ben Rothwell vs. Brandon Vera
Chad Mendes vs. Clay Guida
Dustin Poirier vs. Erik Koch
Frank Mir vs. Josh Barnett
Anthony Pettis vs. Benson Henderson (campion UFC la categoria usoara)

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA