Natiunea MMA

TJ Dillashaw s-a accidentat; UFC 186 are un nou Main Event
25/03/2015Fanii din lumea intreaga vor trebui din nou sa astepte revansa dintre TJ Dillashaw si Renan Barao.

Dillashaw, campionul categoriei cocos a UFC, a fost fortat sa se retraga din lupta programata pentru 25 aprilie din cauza unei probleme medicale. Managerul sau, Mike Roberts, a facut publica informatia ca el si-a fracturat o coasta in timpul antrenamentului de lupte desfasurat vinerea trecuta. El va trebui sa stea pe tusa aproximativ sase saptamani.

Ca urmare, UFC a fost nevoita sa anuleze Main Eventul galei cu numarul 186 in care el urma sa ii acorde revansa lui Renan Barao. In locul lor, Demetrious Johnson va urca in Octogon impotriva lui Kyoji Horiguchi, intr-o confruntare cu titlul categoriei musca pe masa.

"Vreau in primul rand sa imi cer scuze fanilor si tuturor celor care isi doreau sa vada aceasta lupta. Am fost nevoit sa ma retrag din lupta din cauza unei fracturi la coaste. A fost un accident aiurea, in timpul antrenamentelor de lupte. Multumesc tuturor pentru sprijin." a scris Dillashaw pe contul sau de Instagram.

In mai anul trecut, TJ a socat intreaga lume cand l-a invins pe atunci campionul Renan Barao, in gala UFC 173. Ei erau initial programati pentru revansa la UFC 177 in luna august, dar Renan nu a reusit sa scada in greutate suficient de mult, iar confruntarea a fost reprogramata. Dillashaw l-a invins atunci pe inlocuitorul de ultim moment Joe Soto.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA