Natiunea MMA

Tīrgu-Mureș, tārgul artelor marțiale
25/10/2017  Peste 200 de sportivi de la circa 40 de cluburi din īntreaga țară vor lua parte, sāmbătă și duminică, la cea de a patra ediție a Cupei ARMURA la kickbox.
  Competiția va avea loc la Sala Sporturilor din Tīrgu-Mureș și este organizată de brandul romānesc de arte marţiale ARMURA, īn parteneriat cu Gomboş Martial Arts si cu sprijinul Primăriei Tīrgu-Mureș, Consiliului Local Tīrgu-Mureș, Consiliului Județean Mureș, Direcției Județene pentru Sport și Tineret Mureș și firmei Herlitz Romānia.
  Īntrecerea se adresează atāt copiilor şi juniorilor mici, care vor lupta īn regim kick light pe tatami, cāt şi juniorilor mari şi seniorilor, care se vor īntrece īn ring după regulile K-1. La copii 4-14 ani și juniori 14-16 ani se va merge pe categorii de greutate din 5 īn 5 kg, respectiv de la -20 la +80 kg, dar se va ține cont și de intervalele de vārstă: 4-6 ani, 6-8 ani, 8-10 ani, 10-12 ani, 12-14 ani și 14-16 ani. La juniori 16-18 ani și seniori se vor disputa meciuri īn limita categoriilor de greutate de la -50 la +95 kg, respectāndu-se aceeași progresie aritmetică de 5 kg.
  Concursul se va desfășura după regulamentul oficial WAKO, cu un singur genunchi la corp īn clinci sau īn luptă. Toți competitorii trebuie să poarte tibiere, cochilie și cască. Copiii și juniorii mici vor folosi mănuși 10oz iar ceilalți de minimum 10oz.
  Cāntarul oficial este programat sāmbătă, 28 octombrie 2017, de la ora 8. Două ore mai tārziu are loc şedinţa tehnică. Meciurile propriu-zise īncep la ora 10:30. Semifinalele și finalele vor avea loc duminică, 29 octombrie, de la ora 9. Festivitatea de premiere este programată la ora 15.
  Cāştigătorii primelor trei locuri vor fi premiaţi cu echipament de arte marţiale ARMURA, iar campionii se vor alege şi cu binemeritatele trofee. Laureații categoriilor mici vor primi și produse oferite de Herlitz Romānia. Organizatorii au pregătit şi premii individuale speciale. Īn plus, toţi participanţii vor fi răsplătiţi cu diplome şi medalii.
  Intrarea este liberă.

                                                                 Națiunea MMAmagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA