Natiunea MMA

Sylvia si Arlovski, cofirmati pentru gala ProElite, dar impotriva unor adversari diferiti
30/09/2011


Tim Sylvia                                       Andrei Arlovski

Prezenta lui Andrei Arlovski si a lui Tim Sylvia, ambii fosti campioni ai greilor UFC, in urmatoarea gala ProElite este una confirmata, dar diferenta fata de zvonurile aparute anterior este ca cei doi nu se vor intalni in lupta, urmand sa dea piept cu cate un alt adversar.

Cei doi ar fi trebuit, conform unor informatii aparute anterior, sa se intalneasca pentru a patra oara in gala care va avea loc pe 5 noiembrie in Illionis, Statele Unite ale Americii.

Astazi, ProElite a facut un anunt oficial in care s-au confirmat mai multe lupte de pe fight-cardul acelei seri. Sylvia il va intalni pe greul brazilian Pedro Rizzo, odata unul dintre cei mai de temuti strikeri din divizia sa, dar acum departe de acel moment, iar Arlovski va lupta cu probabil cel mai activ luptator de MMA din lume, Travis "The Ironman" Fulton, care are la activ un palmares parca irea de 247-48-10. Acesta si-a inceput cariera in 1996, iar de atunci a adunat aproape 250 de lupte profesioniste de MMA la activ, in foarte multe promotii din intreaga lume.

Va fi a doua prezenta a lui Arlovski in cusca ProElite, dupa ce a castigat prima sa aparitie, intr-o gala din Hawaii. A reusit atunci sa puna capat unei serii de patru infrangeri consecutive.

Sylvia isi va face debutul pentru aceasta promotie in luna noiembrie, dupa ce a concurat in mai multe circuite de nivel B de la plecarea sa din UFC si scurta sa aparitiei in de acum defuncta promotie Affliction Entertainment.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA