Natiunea MMA

Suspendarea lui Chael Sonnen, redusa la sase luni in urma apelului sau
03/12/2010

Jesse Holland - www.MMAmania.com

Comisia Atletica a Statului California a pastrat suspendarea dictata impotriva lui Chael Sonnen pentru folosirea substantelor interzise, dupa ce acesta a fost depistat pozitiv la un test facut inaintea Main Eventului galei UFC 117 "Sonnen vs Silva" ce a avut loc la Oracle Arena, in Oakland, California.

Sonnen a primit initial o suspendare de un an de zile si o amenda de 2500$, dupa ce mostra sa de urina a fost analizata de Laboratorul de teste olimpice al Universitatii din Los Angeles, si s-au gasit urme de steroizi atat in prima cat si in a doua mostra.

Astazi insa Comisia a redus durata suspendarii de la un an la sase luni, si a pastrat cuantumul amenzii dictate initial.

Motivul invocat de Sonnen in apararea sa a fost Terapia de Inlocuire a Testosteronului, o procedura comuna la atletii de varsta sa cu un trecut competitional; cu toate astea, el nu a facut pasii necesari pentru a primi aprobarea intrarii in aceasta terapie, inaintea acestei galei.

Suspendarea il va costa insa pe Sonnen revansa cu Anderson Silva, care va urca in Octogon pentru a isi apara tilul in fata lui Vitor Belfort la UFC 126, in Las Vegas, Nevada.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA