Natiunea MMA

Suspendare de un an pentru Brock Lesnar
05/01/2017  Fostul campion al “greilor” UFC a fost suspendat de Agentia Antidoping a Statelor Unite ale Americii dupa ce a picat doua teste inainte de confruntarea cu Mark Hunt din gala UFC 200.
  Recenta sanctiune o completeaza pe cea aplicata de Comisia Atletica Nevada, care l-a amendat pe Lesnar cu 250.000 de dolari, “sarindu-l” din cusca un an dupa ce acesta a fost depistat pozitiv cu clomifen, un hormon estrogen sintetic des folosit in culturism.
  In primul sau meci de la retragerea in decembrie 2011, Brock Lesnar l-a invins, in prima instanta, pe Mark Hunt in gala aniversara UFC 200 din 9 iulie, anul trecut, de la Las Vegas.
Ulterior, testele antidoping au dovedit ca Lesnar ar fi trisat, iar cei din comisia din Nevada au anulat decizia din ring, aplicandu-i amenda amintita. Doar ca sanctiunea a reprezentat doar 10% din cele doua milioane si jumatate de dolari pe care i-a incasat Brock Lesnar pentru lupta respectiva.
  Lesnar a cucerit titlul UFC la categoria grea in 2008, aparandu-si-l de doua ori cu succes. In 2010, insa, a fost facut KO de Cain Velasquez, pierzand astfel si centura.
  Cu doar 5 victorii in cele 9 meciuri din cariera, americanul de 39 de ani mai are de asteptat pana in 15 iulie pentru a reintra in circuitul profesionist de MMA.

 Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro

 Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA