Natiunea MMA

Supreme Night Fight la Dej
14/02/2017  Clubul de arte martiale Firekick Gherla organizeaza sambata, 4 martie 2017, la Sala Sporturilor din Dej, a doua editie a galei Supreme Night Fight. In cadrul acestui eveniment de anvergura vor avea loc 11 meciuri de kickbox si 5 de MMA.
  Organizatorul principal al show-ului, Paul Florean a declarat pentru www.natiuneaMMA.ro  ca intalnirile vor fi sustinute de luptatori din patru tari: Anglia, Cipru, Republica Moldova si Romania. Ei se vor bate, printre altele, pentru o centura de campion mondial MMA, trei centuri Supreme Night Fight, doua trofee Supreme Night Fight si altele Super Fight.
  Romania va fi reprezentata de sportivi de la mai multe cluburi din tara, printre care Muay Thai Botosani, Ex-stream Gym Gura Humorului, Tengu Cluj-Napoca, Rei Fight Tirgu-Mures, Academia de Lupte Sandu Lungu, Professional Fight Bistrita, Millenium Uricani, Kudokai Sibiu, MMA Transilvania Cluj-Napoca, Somokickboxing Timisoara, Bucovina Radauti si Firekick Gherla.
  Capul de afis al galei ii opune, in cadrul categoriei 84 de kilograme, pe albaiulianul Adrian Cibu (Tengu) si pe Nicu Buceac (Bucovina).
  Cibu este cel care, la sfarsitul lunii noiembrie a anului trecut, s-a impus in turneul piramidal de la Deva si si-a castigat dreptul de a se bate, in aprilie, pentru Centura Transilvaniei, care se va disputa la Cluj-Napoca.
  De partea cealalta, Buceac e unul dintre cele mai bune produse ale clubului radautean, avand cateva meciuri la activ si in Superkombat.
  Biletele pentru gala s-au pus in vanzare la preturi diferite in functie de repartizarea in sala. Cei care vor un loc Ón tribune vor plati 20 de lei, iar cei care isi doresc sa stea aproape de cusca vor achita 50 de lei. Biletele VIP, care includ si consumatie, costa 100 de lei.
  Brandul romanesc de arte martiale Armura este partener al Supreme Night Fight de la Dej.

 Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA