Natiunea MMA

Superkombat se vede pe CBS
14/12/2016  Oficialii Superkombat au anuntat, astazi, ca CBS Sports Network va difuza, pe parcursul anului viitor, sase gale ale celui mai mare producator de seriale tv de arte martiale (MMA si kickboxing) din Europa.
  Pe langa sportivii europeni consacrati, fiecare eveniment va include luptatori americani de la categoria grea, care se vor intrece in sistem eliminatoriu, precum si meciuri pentru titlul mondial la diferite categorii de greutate.
  "Suntem foarte incantati ca CBS a ales sa promoveze brandul nostru pe teritoriul nord-american. După sase ani de evenimente difuzate in nu mai putin de 95 de tari de pe cinci continente si comentate in 22 de limbi, suntem mandri ca CBS va duce faima Superkombat in Statele Unite ale Americii si Canada ", a declarat presedintele Superkombat, Eduard Irimia.
  Programul galelor Superkombat, care vor fi transmise pe CBS, va fi anuntat ulterior.

 Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA