Natiunea MMA

Superfight-ul dintre Royler Gracie si Eddie Bravo la ADCC 2011, anulat
21/07/2011

Confruntarea, programata sa aiba loc in cadrul editiei de anul acesta a ADCC (Abu Dhabi Combat Club) a fost infirmata chiar de Royler, care a oferit de altfel si motivul pentru care meciul a fost anulat.

Brazilianul si-a declarat nemultumirea legata de profesionalismul organizatorilor, intelegerea picand in cele din urma din cauza detaliilor oferite de acestia presei. Meciul urma sa fie o posibila revansa a lui Royler asupra infrangerii in fata lui Eddie Bravo la editia din 2003 a ADCC, Eddie reusind atunci sa inchida un triunghi pentru a-l finaliza pe brazilian.

Royler nu exclude posibilitatea de a reveni in artele martiale mixte, ultimul sau meci de acest tip fiind in 2006, o infrangere in fata lui Hideo Tokoro la K-1 Dynamite. Brazilianul a declarat totodata ca i-a propus si lui Bravo o asemenea confruntare, dar ca a fost refuzat de acesta din urma.

O mare pierdere pentru toti fanii grappling-ului, putem spera ca negocierile vor fi reluate cat de curand, pentru ca fanii sa se bucure de o lupta cu adevarat interesanta intre doua figuri remarcabile ale bjj-ului mondial.

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA