Natiunea MMA

SuperKombat trece Oceanul Atlantic; sunt programate gale in mai multe state din America
10/11/2015SuperKombat, una dintre cele mai importante organizatii din kickboxul profesonist european si mondial a semnat recent, cu ocazia galei desfasurate sambata seara in Bucuresti, un parteneriat cu Sports&Entertainment Ltd, o companie care a pus in scena pe plan local gala cu numarul 8 din istoria UFC, desfasurata pe 16 februarie 1996 in Bayamon, Puerto Rico.

Presedintele companiei americane, Richy Miranda-Cortese, este una dintre cele mai active personalitati din lumea showbiz-ului sportiv central-american. UFC 8 a adus primele critici la nivel politic si mediatic din partea marilor companii americane, si a fost punctul de plecare al intrarii galelor din Octogon in lumea underground incepand din 1997.

Miranda-Cortese reusise cu acea ocazie sa obtina o hotarare judecatoreasca care anula o lege dictata de legislativul puertorican care interzicea organizarea acelui tip de evenimente sportive pe teritoriul sau. De atunci el a obtinut un doctorat in Comnicatii Mass Mediat de la Universitatea din New York si si-a construit o retea elaborata de relatii in industria transmisiunilor televizate internationale. S-a mai implicat recent si in lumea boxului profesionist.

Daca parteneriatul se concretizeaza, galele SuperKombat ar putea fi organizate in Puerto Rico, Republica Dominicana, Columbia dar si in state americane ca Florida. Ar fi un prim dat poate important pas in directia readucerii kickboxului european pe piata americana, dupa anularea intelegerii dintre GLORY si partenerii sai media din SUA.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA