Natiunea MMA

SuperKombat semneaza un parteneriat cu PlayBook International pentru drepturile media
24/05/2013
Acum ca incepe sezonul SuperKombat World Grand Prix, interesul este de a promova cat mai bine promotia la nivel global. SuperKombat a anuntat un parteneriat cu Playbook International, o agentie germana de publicitate.

Acestia sunt renumiti pentru colaborarea cu SterGen, o companie specializata in distributia programelor televizate 3D, precum si datorita colaborarii cu diverse echipe din UEFA Champions League si UEFA Europa League. Colaborarea cu SuperKombat pare ceva firesc pentru companie, mai ales ca acestia deja sunt difuzati in peste 75 de tari prin intermediul canalului EuroSport, care preia live toate galele lor.

Eduard Irimia, promoterul circuitului SuperKombat, a sustinut public aceasta alianta, fiind convins de importanta acestui contract, si de distributia SuperKombat-ului in cat mai multe piete posibile, cat si aducerea evenimentului in cat mai multe case si localuri din afara Europei.

Aceasta miscare se incadreaza in linia inceputa de organizatia romaneasca in ultimul timp, de expansiune la nivel global. Dupa lansarea noului concept, SuperKombat New Heroes, prin care se cauta - prin intermediul turneelor de calificare din mai multe tari ale lumii - noi sporitvi de top si alianta cu K-1 Global Holdings, colaborarea cu celebra agentie germana de publicitate va creste cu siguranta expunerea de care SuperKombat va avea parte pe intreg mapamondul.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA