Natiunea MMA

SuperKombat revine in tara cantoanelor, pe 13 iunie; Bogdan Stoica si Benny pe fight-card
09/04/2015Promotia romaneasca SuperKombat, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe scena internationala a kickboxului profesionist actual, revine cu o editiei speciala in Zurich, Elvetia. Gala va avea pe fight-card o piramida de patru luptatori la categoria grea, cu nume foarte interesante ca D'Angelo Marshall, Enver Slijvar, Nikolaj Falin si noua stea a greilor romani, Danut Hurduc.

Co-Main eventul serii va fi lupta dintre Bogdan Stoica si Ali Cenik. Bogan lupta sa revina la forma maxima care la consacrat, iar Ali va incerca sa razbune infrangerea de anul trecut suferita in fata fratelui lui Bogdan, Andrei. Nu va fi o lupta usoara, cei doi sportivi fiind cunoscuti pentru agresivitatea de care dau dovada in ring, dar cu siguranta spectacolul va fi asigurat.

In principala lupta a serii, Benjamin Adegbuyi - greul cu cel mai bun parcurs in galele de kickbox profesionist din ultimul timp, aflat sub contract si cu gigantul GLORY - il va intalni pe Brian Douwes, in ceea ce va fi foarte probabil o lupta care nu se va termina la decizie.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA