Natiunea MMA

SuperKombat a anuntat fight-cardul galei de sambata seara, de la Braila
29/09/2011

Promotia romaneasca SuperKombat, un produs al de acum cunoscutei organizatii Local Kombat si al promoterului acesteia, Eduard Irimia, a anuntat fight-cardul oficial al galei "Arde Braila" care va avea loc sambata seara, pe 1 octombrie, in Sala Sporturilor din Braila.

Lupta de rezerva
Mindaugas Sakalauskas (Lituani) vs Cornel Rus (Romania)

Semifinalele turneului categoriei +96kg
Ricardo van den Boss (Olanda) vs Pavel Zuravliov (Ucraina)
Sebastian van Thielen (Olanda) vs Stefan Leko (Germania)

Superfights
Tomas Pakutinskas (Lituania) vs Lucian Danilencu (Romania)
Frank Munoz (Spania) vs Redouan Cairo (Olanda)
Noel Cadet (Franta) vs Catalin Morosanu (Romania)
Martin Hauser (Slovacia) vs Benjamin Adegbuyi (Romania)

Promotorul acestui eveniment, Eduard Erimia a declarat in cadrul conferintei de presa ca este incantat de faptul ca aceasta gala se organizeaza la Braila si spera ca va avea sprijinul atat al autoritatilor cat si al tuturor oamenilor ce vor sa se implice.

Suntem onorati sa prezentam conferinta de presa pentru Gala Super Kombat, care va avea loc la data de 1 octombrie anul curent la dumneavoastra in oras. Este o revenire a circuitului Lokal Kombat dupa ce a fost in 2004 o gala spectaculoasa, care a fost foarte bine primita de public. Eu am o oarecare afinitate cu orasul dumneavoastra, cand eram mic veneam cu tatal meu la box si am ramas atasat de Lacu Sarat si de Braila".

"Avem un circuit care e transmis in 83 de tari pe patru continente. Lokal Kombat este produsul intern din Romania, iar Super Kombat este circuitul mondial care a compensat lipsa K1 dupa piata dupa evenimentele tragice din Japonia. Eu am preluat presedintia circuitului Super Kombat in 2011. Avem un circuit format din cinci evenimente sunt patru grand prix-uri mondiale au fost deja  doua, avem piramida de patru grei din toate continentele( mai mult din Europa in cazul nostru in 2011), eliminatorii sunt doua semifinale si o finala in aceeasi seara, dupa care invingatorul intra in finala de la Frankfurt"

Pentru cei interesati, biletele se pot achizitiona si online de pe site-ul de specialitate Eventim.ro, iar pretul pentru intrare este de 50 ron/persoana.

 Victor Corobea - www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA