Natiunea MMA

SuperKombat World Grand Prix, pe 7 noiembrie la Sala Dinamo din Capitala
26/10/2015
Marea finală a circuitului Superkombat, cea mai importantă promoţie pe reguli K-1 din Europa, va avea loc pe 7 noiembrie la Sala Polivalentă Dinamo din Bucureşti, eveniment īn cadrul căruia campionul mondial Andrei Stoica īşi va pune īn joc pentru a patra oară centura la categoria super cruiser.

Mister KO īl va īnfrunta pe cāştigătorul marii finale Superkombat din 2014, din Italia, Jorge Loren, spaniolul care īn cariera sa se poate lăuda inclusiv cu o victorie īn faţa lui Bogdan Stoica. "De obicei nu īmi place să vorbesc mult īnaintea meciurilor, dar cu Bogdan, Loren a fost norocos. Īl anunţ că i s-a terminat norocul. Va fi un coşmar pentru el acest meci, nu va avea nicio şansă īn faţa mea", a spus romānul care se laudă cu 25 de victorii īnainte de limită din 40 obţinute.

Cu opt succese consecutive, Stoica e determinat să īl īnvingă pe KO şi pe Loren, aşa cum a făcut-o şi cu ultimii doi aspiranţi oficiali la titlul Superkombat, Moises Baute şi Fred Sikking. "Īi voi da o lecţie īn meciul ăsta!", a fost mesajul transmis de campionul romān pentru spaniolul cu 79 de victorii obţinute de-a lungul carierei.

Promotorul Eduard Irimia a anunţat că evenimentul de la Sala Dinamo, cu o capacitate de 2.500 de locuri, va programa un total de 13 confruntări, printre care şi un Mare Premiu Mondial la categoria grea. "Vom avea luptători din 12 ţări, iar evenimentul va fi compus din două gale, ambele transmise la nivel internaţional īn peste 100 de ţări. Ne bucurăm că am reuşit să aducem marea finală la Bucureşti, īntotdeauna eşti mulţumi cānd ai ocazia să organizezi evenimente majore la tine acasă", a spus preşedintele Superkombat.

Pe lāngă Andrei Stoica, īn cardul galei de la Bucureşti, dintre romāni, mai sunt anunţate nume precum Cristi Spetcu, Claudiu Bădoi, Alexandru Negrea, Cristi Milea, Ionuţ Stanciu, Bogdan "Ciobanul" Năstase, Cosmin Ionescu, Sebastian Cozmāncă, Robert Stoica, Dumitru Topai şi Alexandru Nedelcu.

Evenimentul de pe 7 noiembrie va fi transmis īn direct, īn Romānia, de Sport.ro, de la 19:30, iar preţul biletelor porneşte de la 30 de lei, urmānd să fie disponibile de luni īn reţeaua eventim.ro

COMUNICAT DE PRESAmagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA