Natiunea MMA

SuperKombat Torino, pe 12 decembrie, o gala de zile mari
17/11/2015
Superkombat va încheia sezonul 2015 cu cea mai mare gală organizată în ultimii 5 ani, pe 12 decembrie, la Torino, care va include şi meciuri pe reguli MMA, şi unde sunt confirmaţi nouă dintre cei mai buni luptători români ai momentului, printre care Cătălin Moroşanu, Raul „Iron” Cătinaş, Bogdan “Bad Boy” Stoica şi Ion „Bombardierul” Pascu.

Evenimentul pus în scenă de Logistic East Food şi Eduard Irimia Promotion va avea loc în cea mai mare arenă din Italia, Pala Alpitour, gazda Jocurilor Olimpice de Iarnă din 2006. Pe 12 decembrie, sunt aşteptaţi peste 7.000 de români pentru a-i încuraja pe tricolori într-o veritabilă confruntare "România vs Restul

În total, gala Superkombat va programa 10 meciuri, dintre care 4 de MMA, urmând să se consemneze debutul celui mai tânăr luptător care a ajuns vreodată în K-1 Final 16, românul Raul Cătinaş, în acest sistem de lupte. În prezent, Cătinaş se pregăteşte în Suedia alături de starul UFC, Alexander Gustafsson.

"La cererea fanilor, am decis să introducem în aceste ediţii speciale şi meciuri de MMA. Cu siguranţă, va fi una dintre cele mai bune gale din ultimii cinci ani datorită programului extrem de spectaculos. Va fi ceva grandios, având în vedere că locul de desfăşurare este unul special, gazda Jocurilor Olimpice din 2006. Vom lansa şi sistemul pay-per-view cu această ocazie deoarece din februarie intrăm oficial şi pe piaţa americană", a declarat Eduard Irimia la conferinţa de presă de la Torino. Tot pe reguli mixte vor lupta cel mai bine cotat român din MMA, Ion Pascu, dar şi campioana mondială la kickbox şi kempo, Cristiana Stancu.

În main-event-ul galei de la Torino, Cătălin Moroşanu se va duela cu un luptător din Bellator, în timp ce tot pe K-1 au mai fost confirmaţi Bogdan Stoica, Alexandru Negrea, Amansio Paraschiv, Lucian Danilencu şi simpaticul cioban din Coarnele Caprei, Bogdan Năstase.

Fanii tricolori îşi pot achiziţiona biletele inclusiv de la magazinele româneşti din nordul Italiei. În România, gala va fi transmisă de Sport.ro şi Pro TV.

COMUNICAT DE PRESAmagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA