Natiunea MMA

SuperKombat Podgorica: Decizia de la meciul Andrei Stoica – Redouan Cairo a fost anulată
28/02/2012

Eduard Irimia Promotions a anunţat că decizia luată la meciul dintre Andrei Stoica şi Redouan Cairo de la SuperKombat Podgorica a fost anulată ca urmare a unei erori de arbitraj, iar la o gală viitoare va fi organizată şi o nouă revanşă între cei doi. De asemenea, luptătorul român a fost sancţionat cu obligaţia de a-şi cere scuze public faţă de Redouan Cairo ca urmare a greşelii de exprimare de la finalul întâlnirii.

Conform promotorului Eduard Irimia, în urma întrunirii Comisiei de analiză a SuperKombat Podgorica, s-a decis un “No Contest” la duelul dintre cei doi. “Rezultatul a fost anulat după analiza completă a evenimentului. S-a consemnat o eroare de arbitraj, în sensul că doi dintre arbitri au dat egalitate, 29-29, dar unul dintre ei l-a încercuit pe Stoica drept învingător. Din cauza rapidităţii cu care s-au derulat lucrurile, a fost anunţată victoria lui Andrei. În mod normal mai trebuia un extra-round”, a explicat Eduard Irimia. Acesta a adăugat faptul că Stoica şi Cairo se vor bate pentru a treia oară în ultimul an, la una dintre galele viitoare urmând să fie organizată o nouă revanşă.

Sportivul în vârstă de 24 de ani şi-a cerut încă o dată scuze public pentru incidentul de după meci când a folosit expresia “the nigger” încercând să explice evoluţia luptei cu surinamezul. Alături i-au fost colegii de la Respect Gym, Benny Adegbuy şi Alejandro Zaharia, primul cu origini africane, iar al doilea originar din Cuba.

"Noi folosim între noi această expresie, dar mai mult în spirit de glumă. Niciodată nu ne-am simţit ofensaţi de Andrei. Este cel mai bun prieten al meu", a spus luptătorul Benny Adegbuy.

"Vreau să îmi cer încă o dată iertare. A fost o eroare de exprimare din cauza faptului că nu vorbesc bine limba engleza. În plus, doi dintre cei mai buni prieteni ai mei sunt de culoare. Nu sunt deloc un rasist", a afirmat încă o dată Stoica.

Alin Huiu - Ofiter de presa SuperKombat
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA