Natiunea MMA

SuperKombat Oradea in 6 aprilie, prima gala din 2013 a promotiei romanesti
26/03/2013Cel mai important show de arte marţiale din Europa, Superkombat, va organiza primul World Grand Prix al anului, pe 6 aprilie, în Sala Sporturilor Antonio Alexe din Oradea, de la ora 21:00, iar printre luptătorii anunţaţi în gală se numără şi românii Alexandru Lungu, Benjamin Adegbuyi şi campionul mondial Bogdan Stoica.

Fostul campion mondial de judo la juniori şi totodată singurul sportiv tricolor care s-a luptat vreodată în circuitul japonez Pride, Alexandru Lungu, se întoarce în oraşul natal după un an şi jumătate. “Sunt foarte bucuros că voi lupta din nou în faţa propriilor fani. Asta îmi dă încredere şi totodată vreau să reprezint cu onoare Bihorul”, a spus cel mai popular luptător român de pe Youtube, cu peste 5 milioane de vizualizări numai în 2012.

Pe cardul galei de la Oradea este anunţat şi semifinalistul turneului final Superkombat din 2012, Benjamin Adegbuyi, care va urca în ring pentru un super-fight la categoria grea împotriva colosului marocan Mohamed Bellazar, câştigătorul selecţiilor Superkombat din Germania.

Bogdan Stoica, din nou în ring

Campionul mondial Superkombat la categoria cruiser, Bogdan Stoica, va lupta în main-event-ul galei de la Oradea, urmând să-l înfrunte pe italo-ghanezul Romano Romasco, în primul său meci de după accidentul rutier suferit în luna august a anului trecut.

Devenit celebru în toată lumea pentru loviturile sale de genunchi din săritură şi comparat cu Remy Bonjasky, Bogdan Stoica promite un spectacol de zile mari cu ocazia revenirii. “Aştept momentul ăsta de aproape un an! Sunt gata de luptă! Le cer scuze tuturor pentru absenţa mea
îndelungată. Acum am revenit mai puternic şi decis să obţin victorie după victorie”, a mai spus luptătorul deţinător al recordului pentru cel mai rapid KO din istoria Local Kombat.

De asemenea, în cadrul galei vor lupta şi o parte dintre sportivii descoperiţi de promotorul Eduard Irimia în ultimele trei luni cu ocazia selecţiilor organizate de Superkombat în toată lumea, cardul final urmând să fie anunţat la finalul săptămânii. “Din ianuarie şi până acum ne-am dedicat proiectului de a descoperi noi eroi pentru Superkombat. Am avut selecţii în Grecia, Germania, Marea Britanie, Croaţia şi Brazilia, iar unii dintre cei aleşi de noi vor lupta şi la Oradea”, a dezvăluit preşedintele Superkombat.

Gala Superkombat World Grand Prix Oradea va fi transmisă în direct în peste 80 de ţări de pe 4 continente prin intermediul Eurosport. În România, evenimentul poate fi urmărit pe Sport.ro, Pro TV şi Eurosport România. Preţul general al unui bilet costă 50 de lei şi poate fi achiziţonat prin reţeaua eventim.ro, dar şi de la casele de bilete ale Sălii Sporturilor Antonio Alexe din Oradea.

Fight-card Superkombat World Grand Prix Oradea:

1. Meci de rezervă (+96 kg)

Chris Cooper (Marea Britanie) vs Vladimir Toktasynov (Rusia)

2.Semifinala 1 (+96 KG)

Muamer Tufekcic (Bosnia) vs Corrie Robins(Marea Britanie)

3.Semifinala 2 (+96 KG)

Nikolaj Falin(Germania) vs Jaizirinho Rozenstruik(Surinam)

4.Super-fight (+96 kg)

Mohamed Bellazar(Maroc) vs Benjamin Adegbuyi (România)

5.Super-fight (-92 kg)

Romano Romasco(Italia) vs Bogdan Stoica(România)

6.Superheavyweight Fight (+115 kg)

Jason Dutton(Marea Britanie) vs Alexandru Lungu (România)

7.Finala turneului (+96 KG)

Câştigător semifinală 1 VS Câştigător semifinală 2

Toate detaliile evenimentului vor fi publicate pe www.superkombat.com

COMUNICAT DE PRESAmagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA