Natiunea MMA

SuperKombat Onesti se desfasorara cu casa inchisa; toate biletele au fost deja vandute
07/12/2012

Toate cele 1.500 de bilete puse în vânzare pentru gala Local Kombat de vineri seară de la Onești au fost epuizate, iar Sala Polivalentă “Nadia Comăneci” va fi neîncăpătoare la evenimentul în care Ionuț “Pitbull” Atodiresei va lupta pentru titlul mondial WAKO Pro la categoria 64,5 kilograme.

Puse în vânzare luni dimineata , tichetele au fost vândute pana marti seara , atunci când s-au închis si casele de bilete. “Am fost uimit să văd impactul atât de mare. Promit că vom încerca să organizăm și la anul o astfel de gală”, a spus primarul Laurentiu Neghina, completat de promotorul Eduard Irimia: “Ne bucură interesul. Spectatorii care vor fi mâine la sală vor avea ce să vadă pentru că avem cinci meciuri pentru titlul naționale, toate dueluri revanșă, iar pe lângă titlul mondial, avem programate alte 4 meciuri internaționale puternice.”

Atodiresei, care a fost desemnat pentru a doua oara challenger la titlul mondial, e convins ca îl va învinge vineri seara, în gala programat sa debuteze de la ora 19:00, pe spaniolul Aitor Eguzkiza, de tinatorul centurii din anul 2011. “Nu vreau să mai ratez șansa de această data. Am văzut câteva meciuri ale adversarului meu și îi transmit de pe acum să își ia gandul că se va întoarce cu centura în Spania”, a afirmat campionul Intercontinental.

Pe lâng cele 8 meciuri pe reguli K-1, gala programeaza si doua înfruntari de Mixed Martial Arts (MMA), introduse dupa doi ani de pauza la un eveniment Local Kombat. Cel mai greu duel, atât la propriu, cât si la figurat, va fi cel dintre colosii Alexandru “Muntele Bihorului”, care cântareste 160 de kilograme, si americanul Steven “Panda” Banks (135 de kilograme).

La Onesti sunt invitati si sportivii români calificati în marea final Superkombat de pe 22 decembrie, Sebastian Ciobanu, Benjamin Adegbuyi, dar si samoanul Mighty Mo, Andrei Stoica si Raul Catinas, la rândul lor posibili participant în super-fight-uri în gala care se anunta cel mai mare eveniment al anului în Europa pe reguli de K-1.

Fight-cardul galei Local Kombat Onești

Ora 19:00, Sala Polivalent Nadia Comaneci, în direct pe Sport.ro:

1. Titlul Național Local Kombat (Reguli K-1, 3x3min, -60kg)
Marius Graunte vs. Florin Lupu

2. Titlul National Local Kombat (Reguli K-1, 3x3min, -67 kg)
Amansio Paraschiv vs. Alin Pana

3. Titlul National Local Kombat (Reguli K-1, 3x3min, -72kg)
Cristian Milea vs. Claudiu Badoi

4. Titlul National Local Kombat (Reguli K-1, 3x3min, -85kg)
Cristian Ristea vs. Alexandru Nedelcu

5. Titlul National Local Kombat (Reguli K-1, 3x3min, -95kg)
Danut Hurduc vs. Gabriel Flutur

6. Super Fight (Reguli K-1, 3x3min, -72.5kg)
Yasin El Hana (Franta) vs. Adrian Mitu (România)

7. Super Fight (Reguli K-1, 3x3min, -75kg)
Philippe Salmon (Franta) vs. Miodrag Olar (România)

8. Titlul mondial WAKO Pro (Reguli K-1, 5x3min, -64,5 kg)
Ionut Atodiresei (România) vs. Aitor Eguzkiza (Spania)

9. Super Fight (Reguli MMA, 3x5min, +96kg)
Zsolt Balla vs. Adrian Stoiti

10. Super Fight (Reguli MMA, 3x5min, +120kg)
Steven Banks (Statele Unite ale Americii) vs. Alexandru Lungu (România)

Comunicat de presa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA