Natiunea MMA

Sudsakorn sor Klinmee revine in Italia pentru Fight Code:Milano pe 12 martie
20/02/2011

Organizatorii evenimentului Fight Code: Milano au confirmat revenirea in Italia a specialistului de Muay Thai, Sudsakor Sor Klinmee pentru gala din 12 martie.

Main Eventul showului Oktagon 2011, care intra, incepand din acest an, in noul circuit Fight Code, va fi lupta dintre campionul en-titrea al K-1 MAX, Giorgio Petrosyan (invingatorul din fata lui Sudsakorn la Fight Code: Torino) si campionul din 2010 al Cupei Regelui Tailandei la Muay Thai, brazilianul Cosmo Alexandre. Tot pe tabelul principal al galei din martie urmeaza sa apara fratele lui Giorgio, Armen Petrosyan (care l-a invins la Fight Code: Torino pe sportivul de la Kudokai Sibiu, Miodrag Olar) impotriva lui Yoshihiro Sato si Khalid Bourdif vs Marcus Oberg.

 Se pare ca Sudsakorn il a inlocui pe Adem Bozkut in lupta cu chinezul Xu Yan, ca parte a Turneului Dragonilor (72.5kg) a Fight Code. Yan nu e un oponent de care Sudsakorn sa nu tina socoteala, dar intrarea lui in turneu va schimba cu siguranta situatia. Alaturi de Armen Petrosyan si Dzhabar Askerov, el devine acum unul dintre favoritii la castigarea Turneului Dragonilor.

Prezenta lui la Milano luna viitoare nu surprinde pe nimeni, dupa ce a fost scos din Turneul Thai Fight 2011 - categoria 67kg - ca urmare a problemelor contractuale aparute in urma confruntarii cu Giorgio Petrosyan.

Evenimentele Fight Code incep sa prinda un contur tot mai bun, iar surprizele pe care ni le rezerva vor fi cu sigurnata pe placul pasionatilor de arte martiale.

Sursa - www.headkicklegend.com
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA