Natiunea MMA

Strikeforce vrea sa il readuca in cusca pe Fedor in vara, dar o lupta cu Henderson e putin probabila
24/03/2011

Dupa o periaoda in care a activa pe piata americana de MMA in calitate de co-promoter, M-1 va organiza maine prima gala sub propriul banner, care va fi transmisa live de catre canalul Showtime. Gala, M-1 Challenge XXIV, este una dintre cele patru pentru care au fost incheiate intelegeri cu reteaua de televiziune, in incercarea de a obtine recunoastere internationala si sub o alta forma decat ca si compania de management a lui Fedor Emelianenko.

Aceasta zi e cu siguranta inca departe, pentru ca Fedor inca mai are cateva lupte ramase in cariera profesionista. Si in ciuda celei de-a doua infrangeri consecutive, Strikeforce se asteapta sa il readuca pe rus in cusca undeva in vara, a declarata pentru MMA Fighting Scott Coker, directorul promotiei americane.

Desi au trecut doua saptamani de la achizitionarea Strikeforce de catre gigantul UFC, cele doua tabere nu au discutat inca aceasta noua stare de fapt.

"Stiu ca sunt constienti de aceasta stare de fapt, si se astepta sa lupte in continuare si sa faca co-promovari, si vor avea parte de aceasta" a spus Coker. "Fedor va lupta din nou in iulie sau august. Vor primi tot ce li s-a promis. Nimic nu s-a schimbat de fapt. Copromovarile au sa existe. Fedor va lupta din nou."

In ceea ce priveste viitorul sau adversar, partea aceasta nu e garantata. Strikeforce va avea cateva sedinte programate in zilele urmatoare, iar gasirea unui adversar pentru luptatorul rus e una dintre prioritatile din agenda.

O optiune care nu pare prea probabila?Dan Henderson.

Hendo a cucerit recent centura categoriei semi-grele dupa ce l-a facut KO, intr-o maniera spectaculoasa, pe Rafael Cavalcante, si in ciuda faptului ca si-a arata nu o data interesul de a urca in cusca cu "Ultimul Imparat", Coker crede ca Dan "putin cam mic" ca sa lupte cu Fedor.

"Cred ca diferenta de greutate e putin cam mare" spune el." Se poate face ceva in privinta asta? Nu sunt sigur. Dar stiu ca Dan ar lupta cu oricine. Pentru el nu conteaza cu cine da piept."

Sursa - www.MMAfighting.com
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA