Natiunea MMA

Strikeforce il concediaza pe semi-mijlociul Joe Riggs si pe veteranul Joey Villasenor
09/12/2010

Dupa ce promotia americana a anuntat ca reziliaza contractul cu luptatorul de categoriei semi-mijlocie Joe Riggs, au aparut si stirile ca veteranul Joey Villasenor a fost si el concediat.

Cu un palmares profesional de 27-8, Joey Villasenor vine dupa doua infrangeri consecutive suferite in fata campionului Ronaldo "Jacare" Souza, si in fata mult mai slab cotatului Danilo Villefort in gala Shark Fights 13 din luna septembrie, amandoua in urma decizie arbitrilor judecatori.

"Smokin' Joe" reusise, inainte de aceste doua infrangeri, o serie de patru victorii consecutive dar a avut o medie de doar o lupta pe an in Strikeforce, dupa ce a semnat contractul initial cu aceasta promotie.

Membru al echipei lui Greg Jackson din Albuquerque, New Mexico, el a reusit 22 dintre victoriile sale inainte de limita, si are in palmares victorii importante in fata lui Phil Baroni, Ryan Jensen, Tim Credeur, Jorge Santiago si Evangelista "Cyborg" Santos.

www.cagepotatoe.com
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA