Natiunea MMA

Strikeforce e de acord cu o eventuala co-promotiei cu Bellator FC
31/10/2010

Tom Ngo - www.5thround.com

Dupa ce a fost martor, alaturi de restul lumii MMA, la fuziunea celor doua mari promotii, UFC si WEC, presedintele Bellator Fighting Championship - Bjorn Rebney - a inceput imediat sa faca lobby pe langa celalat nume important ramas pe scena artelor martiale mixte, organizatia Strikeforce, cu intentia declarata de a organiza evenimente co-promovate.

In timpul conferintei de presa de joi, cu ocazia galei Bellator 34, Rebney a cerut in mod deschis organizarea unei lupte intre campionul categoriei usoare a sale, Eddie Alvarez si cel care domina in mod indiscutabil aceeasi grupa de greutate din Strikeforce, Gilbert Melendez. El a mai spus ca a trimis mai multe mesaje text si a lasat mai multe voicemailuri pentru directorul executiv al Strikeforce, Scott Coker.

"Nu am primit nici macar un singur text de la el" raspunde Coker intr-un interviu pentru Sherdog.com. "Nu stiu care e motivul pentru care a spus lucrurile astea, dar poate e felul lui de a ramane in ochii presei."

Desi nu au existat discutii concrete in directia unei gale realizate in co-promovare, Coker ar fi interesat de o astfel de varianta.

"Nu ne opunem sa luptam cu ei" a spus el pentru Inside MMA, "dar momentul si conditiile trebuie sa fie cele corecte. Gilbert va fi probabil programat sa lupte in Japonia, asa ca lucrul asta trebuie luat in considerare."

Rebney ar mai dori sa vada lupte intre campionii sai Hector Lombard si Ben Askren, si cei ai Strikeforce, Ronaldo "Jacare" Souza si Nick Diaz.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA