Natiunea MMA

Strikeforce confirma amanarea rundei a doua a Grand Prixului Categoriei Grele
02/03/2011

A doua parte din cadrul Grand Prixului Categoriei Grele a Strikeforce va fi amanata pana la inceputul verii, pentru a putea capitaliza succesul avut cu primul eveniment.

Asta este ce spune Scott Coker, presedintele Strikeforce, care a pus astfel capat unor serii de speculatii si zvonuri despre soarta celei de-a doua runde a sferturilor de finala, programata initial pentru 9 aprilie.

Coker a mai declarat ca, in schimb, evenimentul din 9 aprilie va contine doua lupte pentru titlu: campionul categoriei semi-mijlocii, Nick Diaz (24-7) isi apara titlul in fata lui Paul Daley (27-9-2), iar detinatorul centurii de la categoria usoara, Gilbert Melendez (18-2) va da piept cu Tatusya Kawajiri (27-6-2).

"Succesul coplesitor al galei din New Jersey a ridicat stacheta asteptarilor" spune Scott Coker. "Cu un record de vanzari de bilete si de audienta pe canalul Showtime, ne-am dat acum timpul necesar pentru a putea promova evenimentul intr-una dintre cele mai mari piete ale acestei tari."

Aceasta piata va fi Dallas, unde Strikeforce planuieste sa organizeze runda a doua a sferturilor de finala pe 18 iunie la American Airlines Center. Gala va cuprinde doua lupte din Grand Prix: Alistair Overeem vs Fabricio Werdum si Josh Barnett vs Brett Rogers. Centura de campion a categoriei grele a lui Overeem nu va fi insa pusa in joc.

Locatia pentru gala din 9 aprilie nu a fost inca confirmata oficial de Strikeforce, dar responsabilii promotiei au declarat ca urmeaza sa decinda intre doua locatii.

In aceasta gala este de asteptat aparitia in cusca a fostului campion al categoriei semi-grele, Gegard Mousasi, impotriva lui Mike Kyle, un lucru confirmat chiar de Gegard in luna noiembrie pentru MMA Junkie.com

Strikeforce a organizat prima runda a sferturilor de finala din Grand Prixul Categoriei Grele in cadrul galei Strikeforce "Fedor vs Silva" din 12 februarie, la IZOD Center in East Rutherford, New Jersey. Transmisiunea a avut o audienta medie de 741.000 de telespectatori, cu un maxim de 1,1 milioane pentru Main Eventul serii, lupta dintre Fedor Emelianenko si Antonio Silva.

Sursa - www.MMAjunkie.com
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA