Natiunea MMA

Strikeforce are probleme tot mai mari cu audienta; aproape 500 de bilete vandute la Challengers 17
03/08/2011

Nu e nimic nou in lumea promotiilor de Arte Martiale Mixte sa dea un anumit procent din biletele unei gale sub forma de cadouri si promotii catre fanii cei mai inraiti, sau cunostintele si familiile sportivilor. De obicei acest procentaj este unul relativ redus fata de numarul total de spectatori platitori. Se pare insa ca la ultima gala Strikeforce Challengers 17, oficialii au dat gratuit de trei ori mai multe bilete decat cele vandute pentru acest eveniment.

Comisia Atletica a Statului Nevada a anuntat recent ca la acea gala s-au vandut 458 de bilete si s-au dat gratuit 1418. Suma totala incasata a fost de doar 42.987$, un mizilic in comparatie cu cifrele reusite de sora mai mare, UFC, unde arareori se gaseste o gala unde venitul din bilete sa nu depaseasca un sfert de milion de dolari.

Gala a fost prima a Strikeforce in Las Vegas, si a generat cu doar 300$ mai mult decat evenimentul anterior din seria Challengers, organizat in Kent, Washington si care a fost cotat drept cea mai putin productiva gala a organizatiei americane.

Strikeforce Challangers 17 a avut ca Main Event cea de-a treia intalnire dintre Bobby Voelker si Roger Bowling, la categoria semi-mijlocie.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA