Natiunea MMA

Strikeforce anuleaza gala de sambata seara, din Sacramento, California
24/09/2012

Vechea problema a accidentarilor sportivilor de top a mai facut o victima, in persoana campionului categoriei usoare a Strikeforce, Gilbert Melendez. Retragerea acestuia de pe fight-card a obligat organizatia americana sa anuleze gala programata sambata seara in Sacramento, California.

Conform declaratiilor oficialilor Strikeforce, Melendez a suferit o accidentare la antrenament care l-a obligat sa se retraga din confruntarea pe care o avea programata cu Pat Healy in Main Eventul galei de sambata seara. Ca urmarea a acestei stari de fapt, conducatorii Showtime, canalul de televiziune care urma sa transmita live evenimentul, au decis sa nu mai il includa in grila lor de programe.

"Atunci cand Showtime ne-a informat ca nu vor mai transmite evenimentul, am luat dificila decizie de a anula intreaga gala de sambata din Sacramento" a spus intr-o declaratie de presa CEO-ul Strikeforce, Scott Coker.

"Fara o televiziune partenera, pur si simplu nu puteam sa mergem inainte cu acest eveniment. Ii dorim lui Gilbert o refacere cat mai rapida, si ne vom stradui sa reprogramam lupte pentru ceilalti sportivi de pe fight-card."

Aceasta anulare este a doua din lunga istoria a Zuffa LLC, compania mama a UFC si Strikeforce, dupa ce cu foarte putin timp in urma UFC 151 s-a destramat, in urma anularii atat a Main Eventului cat si a co-Main Eventului.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA