Natiunea MMA

Strikeforce amana runda a doua a Grand Prixului Categoriei Grele
22/02/2011

O data cu intrarea in istorie a primei runde a Grand Prixului Categoriei Grele din Strikeforce, 9 aprilie a devenit centrul atentiei pentru cea de-a doua etapa a sferturilor de finala, dar se pare acum ca fanii trebuie sa mai astepte putin pentru a vedea cu cine urmeaza sa lupte Antonio Silva si Sergei Kharitonov, castigatorii primelor confruntari.

Surse apropiate de promotia americana au confirmat astazi pentru Sherdog ca Strikeforce planuieste sa organizeze gala din luna aprilie in California, si ca este foarte probabil ca cele doua lupta ramase din sferturile de finala sa fie scoase de pe fight-cardul serii.

O lupta intre campionul categoriei usoare Gilbert Melendez si starul japonez Tatsuya Kawajiri urmeaza sa ocupe una dintre cele doua pozitii de top pe acest fight card, in timp ce o confruntare intre campionul categoriei mijlocii Nick Diaz si un oponent inca nedeterminat are rezervata al doilea loc.

Managerul lui Nick Diaz, Cesar Gracie, a declarat ca inca nu e sigur spre ce oponent ar inclina preferintele Strikeforce, dar ca sunt in discutie mai multe nume, printre care Paul Daley sau Tyron Woodley.

Sursa - www.sherdog.com
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA