Natiunea MMA

Stipe Miocic ramane campionul greilor
22/01/2018  Colosul de 2 metri si 3 centimetri s-a impus, prin decizie unanima (de trei ori 50-44), in fata bataiosului Francis Ngannou, in capul de afis al galei UFC 220 de la Boston, pastrandu-si centura mondiala. Desi francezo-camerunezul a inceput mai bine disputa de la TD Garden, dominând runda inaugurala, campionul en-titre a echilibrat meciul pe parcurs, terminand runda a cincea cu un avantaj ce i-a determinat pe cei trei arbitri sa-l considere invingator.
  Stipe Miocic este primul luptator care reuseste sa ramana in posesia titlului suprem dupa trei tentative esuate ale adversarilor sai. Veteranul de 35 de ani a ajuns la douasprezece succese in UFC, fiind neinvins din decembrie 2014. De partea cealalta, Ngannou a suferit primul esec in cadrul promotiei.
  Un alt campion, dar la categoria semigrea, Daniel Cormier si-a pastrat centura dupa ce l-a batut, prin KO tehnic la pumni, in runda a doua, pe Volkan Oezdemir. De altfel, Cormier, alaturi de semimijlociul Abdul Razak Alhassan (KO tehnic la pumni in fata lui Sabah Homasi), a intrat in posesia bonusului de 50.000 de dolari pentru “Performanta Noptii”. “Lupta Noptii” a fost desemnata cea dintre Calvin Kattar si Shane Burgos, ambii fiind recompensati cu cate 50.000 de dolari.
  Peste 16.000 de spectatori au urmarit gala din Boston, incasarile showului cifrandu-se la aproape 2,5 milioane de dolari.

 Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA