Natiunea MMA

Stephens viseaza la titlu
26/02/2018  Jeremy Stephens l-a invins pe Josh Emmett in disputa de la categoria pana din cadrul galei UFC on Fox 28 de la Amway Center din Orlando (Florida, Statele Unite ale Americii), depunandu-si candidatura pentru un meci de titlu.
  Cel poreclit “Lil Heathen” a ajuns la al treilea succes la rand dupa ce a reusit sa-i produca lui Emmett primul esec prin KO in runda a doua. Verdictul este pus, insa, sub semnul intrebarii, avand in vedere ca Emmett contesta modul in care a fost rapus. Practic, arbitrul ar fi trecut cu vederea o infractiune a lui Stephens, respectiv un genunchi in figura, care i-ar fi permis acestuia sa il doboare pe Josh cateva momente mai tarziu. Tocmai din aceasta cauza, Stephens, care spune ca doar a speculat ocazia ivita, nu s-a bucurat prea mult, dar a mentionat totusi ca nu foloseste metode murdare pentru a transa un duel in favoarea lui. Oricum, americanul de 31 de ani, care si-a trecut in cont al 28-lea castig al carierei, a fost recompensat cu 50.000 de dolari pentru “Performanta Noptii”.
  Intr-o alta confruntare interesanta, la categoria semigrea, Ilir Latifi l-a batut, printr-o submisie tehnica, pe Ovince Saint Preux. Pentru faptul ca l-a lasat inconstient pe adversarul sau inainte de finalul rundei initiale, Latifi s-a ales si el cu 50.000 de dolari pentru “Performanta Noptii”.
  “Lupta Noptii” a fost desemnata cea de pe cardul preliminar dintre semimijlociii Alan Jouban si Ben Saunders. Spectacolul din aceasta partida, incheiata cu victoria prin KO a lui Jouban, a condus si la premierea cu cate 50.000 de dolari a ambilor combatanti.
  Revenind la cardul principal, celelalte doua intalniri s-au incheiat prin decizie unanima. Astfel, la categoria semimijlocie, Max Griffin s-a impus in fata lui Mike Perry, in timp ce, in singurul duel al fetelor, Jessica Andrade a triumfat in fata Teciei Torres.
  Peste 10.000 de spectatori au urmarit, in direct, luptele de la Amway Center, incasarile ridicandu-se la 1,06 milioane de dolari.
  Urmatorul eveniment marca UFC va avea loc sambata, 3 martie, la T-Mobile Arena din Paradise (Nevada, Statele Unite ale Americii). Capul de afis il constituie lupta pentru titlul categoriei pana fete dintre Cris “Cyborg” si Yana Kunitskaya, dar interes mare suscita si lupta “penelor” barbatesti Frankie Edgar- Brian Ortega.

 Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA