Natiunea MMA

Stefan Struve si-a rupt maxilarul in urma luptei cu Mark Hunt din cadrul UFC de pe FUEL TV 8
05/03/2013

Mark Hunt este recunoscut pentru puterea pumnului sau, el avand grija sa intareasca aceasta afirmatie prin knockout-ului asupra lui Stefan Struve din cadrul UFC on FUEL TV 8.

Vestea cu maxilarul rupt a lui Struve a fost confirmata in timpul conferintei de presa de dupa lupta UFC intre Silva si Stann de pe Fuel TV.

Lui Struve i-a fost greu sa il tina pe Hunt departe, deoarece acesta din urma si-a imbunatatit substantial tehnica de sol.

In a treia runda, Hunt l-a lovit pe Struve cu un croseu de dreapta, rupandu-i acestuia maxilarul.  Hunt s-a indepartat stiind ca lupta s-a incheiat. Arbitrul Herb Dean l-a verificat pe Struve si a intrerupt confruntarea, deoarece acesta nu mai era in conditii de lupta.

“Multumesc pentru suport. Am vrut ca Herb sa imi scoata dintele din obraz pentru a putea continua, dar ulteror  s-a aflat ca maxilarul imi era rupt” a declarat Struve pe Twitter in urma evenimentului.

Cu acest knockout Hunt are 4 victorii consecutive.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA