Natiunea MMA

Starurile din MMA, show grandios inainte de Craciun
06/12/2016  Dupa exemplul marilor promotii de la nivel mondial, Real Xtreme Fighting a reusit in numai trei ani sa aduca in atentia iubitorilor sportului MMA-ul autohton, imbracandu-l in hainele unui show incendiar.
  Cea mai mare promotie din tara noastra organizeaza luni, 19 decembrie 2016, la Sala Olimpia din Ploiesti, RXF 25 MMA All Stars 3, cel mai exploziv eveniment de sporturi de contact desfasurat vreodata in Romania.
  Gala va alinia la start cei mai buni luptatori din tara noastra: Ionut "Pitbull" Atodiresei, romanul cu unul dintre cele mai rapide knockout-uri la nivel mondial, celebrul Tolea Ciumac, campionul RXF Aurel "Mineru’" Pirtea, Diana Belbita, precum si greii Adrian Preda, Cristian Mitrea si capul de afis al evenimentului, Sandu Lungu.
  Fostul campion mondial de judo isi va face aparitia avand in maini o secure uriasa, iar pe umeri  o blana de lup. Gabaritul impresionant si chipul fioros sunt atuurile lui Lungu in orice confruntare.
  "Sunt pasionat de filme istorice, in special de documentarul Vikingii, si m-am gandit ca ar fi interesanta o tinuta asemanatoare. Cred ca acea perioada a vikingilor ar fi fost perfecta pentru mine. Eu sunt vikingul modern", afirma “Muntele Bihorului”, care vine dupa o victorie in fata lui Rocky Balboa din Senegal.
  Adversarii luptatorilor nostri vor fi nume cunoscute chiar si in UFC.
  Unul dintre protagonisti va fi Luke Barnatt. Axat pe muay thai, “Bigslow” are un palmares de 11 victorii si 3 esecuri in circuitele MMA. Dupa trei infrangeri consecutive in UFC, Barnatt a ales sa lupte pentru alti promotori. Englezul de 28 de ani a castigat ultimul meci sustinut in cadrul Venator FC 3 chiar impotriva unui sportiv roman, Stefan Croitoru.
  La Ploiesti va fi prezent si Michal Wlazlo, cel care l-a rapus tocmai pe Sandu Lungu in gala RXF 21 MMA All Stars 2 de anul trecut. Polonezul are la activ 4 succese in artele martiale mixte, pierzand de doua ori.
  RXF 25 MMA All Stars 3 va fi urmarita in direct de 3000 de spectatori, accesul publicului fiind permis de la ora 18 si 30 de minute. Mai mult, gala va fi televizata de posturile Sport.ro, ProTV International, FightBox TV si Fight Network, cu acoperire in zeci de tari din intreaga lume.
  Brandul romanesc de echipamente de arte martiale ARMURA este partener al acestui eveniment sportiv de exceptie.
 
  Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro (dupa comunicat de presa RXF)
 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA