Natiunea MMA

Stagiu de Pregatire in Brazilian Jiu Jitsu la Cluj-Napoca cu Arnaldo Alves
20/02/2013

Joi 21 februarie aterizeaza la Cluj Arnaldo Alves, antrenor la Brazilian Power Team Portugalia, impreuna cu inca 2 sportivi. Ei vin in Romania pentru prima data, sa participe la Calificarile de BJJ pentru Abu Dhabi, ce vor avea loc weekendul acesta la Bucuresti.

  Am profitat de aceasta ocazie a venirii domnului Arnaldo si vom organiza un stagiu de pregatire la Clubul MMA Transilvania Cluj-Napoca cu dansul. La Stagiu de BJJ poate participa orice sportiv care iubeste jiu jitsu-ul brazilian, sportivii avand totodata sansa sa dea examen pentru centura. Stagiul va avea loc pe data de 25 si 26 februarie, la Sala de Arte Martiale Mixte de la Stadionul Cluj Arena (intrarea VIP, pe partea cu somesul.), orele 19:00-21:30. Taxa de stagiu este 50 de lei. Cei care vor vrea sa sustina examen pentru centura o vor putea face Marti 26 februarie, dupa antrenament.

Mentionam ca Mircea Cublesan, antrenor de BJJ la MMA Transilvania a fost in luna ianuarie la Campionatul European de Jiu Jitsu Brazilian de la Lisabona (Portugalia) si a obtinut locul 3 la adulti, categoria semi-grea la centura maro. Dupa competitie Mircea a sustinut examen de centura cu Domnul Arnaldo Alves si a obtinut centura neagra in BJJ.

Prin acest comunicat invitam toate cluburile interesate sa participe la acest stagiu cu sportivi si pe toti aceia care doresc sa dea examen de centura in BJJ. Taxa de examinare difera in functie de centura. Mai multe informatii la numarul 0740358127.

Sebastian Haidu - Clubul Sportiv MMA Transilvania
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA