Natiunea MMA

St Pierre vs Condit si Hendricks vs Kampmann, la UFC 154 in Montreal, Canada
11/06/2012

Cea mai mare organizatie de MMA a lumii face planurile pentru un turneu neoficial la categoriea semi-mijlocie in cadrul galei de la Montreal, in a doua jumatate a acestui an.

Presedintele UFC, Dana White a declarat in cadrul conferintei de presa de dupa UFC on FX3 ca promotia pe care o conduce incearca sa organizeze luptele dintre Georges St Pierre vs Carlos Condit (pentru titlul categoriei semi-mijlocii) si Martin Kampmann vs Johny Hendricks (pentru determinarea principalului pretendent la titlu) drept Main Event si respectiv co-Main Event in gala programata pe 17 noiembrie la Bell Centre in Montreal.

St Pierre nu a mai luptat de la accidentarea la ligamentele incrucisate in aprilie 2011, iar aparitia sa pe fight-cardul galei de revenire a UFC in Montreal ar asigura prezenta unui foarte mare numar de spectatori, care ar veni sa il sustina pe favoritul local.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA