Natiunea MMA

St Pierre isi apara titlul de la semi-mijlocie in fata lui Johnny Hendricks pe 16 noiembrie
19/06/2013
Oficialii organizatiei UFC au anuntat planurile de viitor pentru titlul categoriei semimijlocii. Dupa o perioada lunga de asteptari, Hendricks a primit sansa la titlul UFC in Noiembrie.

La scurt timp dupa ce Georges St-Pierre si-a aparat ultima data titlul, Johny Hendricks a fost anuntat ca principal pretendent la centura de campion. Decizia nu a fost o surpriza pentru fani, deoarece Hendricks a avut 6 victorii consecutive. Acum, Johny si Georges asteapta momentul viitoarei confruntari.

Ariel Helwani a declarat in cadrul emisiunii UFC Tonight de marti ca lupta celor 2 va avea loc in 16 Noiembrie.

Nici data stabilita nu ne surprinde, deoarece coincide cu momentul in care si-a anuntat intoarcerea dupa accidentarea suferita in lupta cu Nick Diaz din UFC 158. Locatia in schimb este foarte interesanta. GSP nu a luptat in afara Canadei de peste 3 ani, cand l-a infruntat pe Dan Hardy in cadrul UFC 111 din New Jersey.

Inainte de asta a mai luptat in UFC 100 impotriva lui Thiago Alves. Inca nu au fost anuntate alte lupte pentru gala UFC 167.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA