Natiunea MMA

St Pierre: Am sa lupt cu Silva atunci "cand sunt pregatit si cand vreau asta"
27/11/2012

Georges St Pierre vs Anderson Silva e lupta despre care vorbeste toata lumea. Si chiar daca nu e inca semnata, toata lumea, de la fani si pana la specialisti, o cere. Chia si Dana White a facut numeroase adesea referiri in ultimul timp la posibilitatea organizarii acestei lupte.

Cu toate acestea, se pare ca dupa atatia pasi inaiante a venit vreme unuia mic inapoi. Si asta multumita campionului de la semi-mijlocie, GSP. Intr-un interviu din acest weekend pentru o emisiune radio din Canada, el a elaborat putin subiectul confruntarii cu Silva.

 "Aceasta lupta e cireasa de pe tort. El vrea sa lupte cu mine pentru ca sa se poata retrage. Si eu vreau sa lupt cu el, dar dupa ce ma bat cu el si castig, apoi ce urmeaza? In aceste zile se pot face foarte multi bani cu aceasta confruntare, dar eu nu lupt pentru bani. Motivarea mea e sa fiu cel mai bun. Imi place sa spun ca vreau sa fiu Wayne Gretzky-ul din sportul meu. Asa ca vreau lupta asta, dar atunci cand sunt pregatit, si cand timpul e potrivit, nu atunci cand vrea el sa se intample."

"In plus, el cantareste 234 pounds; eu doar 188. Asa ca e o mare diferenta de greutate. M-am luptat cu oameni mai grei - nu mi-e frica de el - dar am sa accept lupta cand are sens pentru mine. Tocmai am venit dupa o accidentare, se pot face bani si sunt lupte inca la categoria mea, si am sa lupt cu el; va trebui sa iau putin in greutate, iar el va trebui sa slabeasca putin, dar dupa aceea poate nu reusesc sa revin la categoria mea."

"Inainte de toate, mai am lucruri de facut la semi-mijloci. Cand sunt pregatit si cand vreau asta, lupta dintre noi va avea loc."

Acestea nu sunt cuvintele unui om care se pregateste pentru confruntarea vietii sale.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA