Natiunea MMA

Sportivii romani cuceresc mai multe medalii la Campionatul European de BJJ din Portugalia
28/01/2012

De la Campionatul European de Jiu Jitsu Brazilian continua sa vina in tara numai vesti bune. Dupa ce ieri, Liviu Tudor de la Soul Fighters si Marius Mazarean au reusit sa obtina primele medalii pentru Romania, argint centuri albe master si respectiv bronz centuri albe senior 1, astazi am aflat de medaliile de aur cucerite de sportivii nostri.

Camil Moldoveanu, de la Absoluto BJJ a castigat titlul european pentru a treia oara la rand, la centuri diferite, dupa a cucerit titlul si la centura Mov.

Remus Corbei, si el component al lotului deplasat la Barcelona de Tudor Mihaita si-a aparat si el titlul european, la centuri albastre.

Natiunea MMA ii felicita pe toti cei care, prin munca intensa si prin rezultatele aduse ne-au facut inca o data mandri de locul nostru in artele martiale europene.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA