Natiunea MMA

Spike se concentreaza pe Bellator
13/04/2017


  Reteaua de televiziune a ales sa nu reinnoiasca intelegerea cu cei de la Premier Boxing Champions si se va orienta tot mai mult catre galele Bellator. Contractul dintre subsidiara Viacom si PBC expira dupa doi ani iar postul tv a decis sa incerce si altceva.
  Managerul Spike, David Schwarz a declarat pentru sherdog.com ca orice aspect legat de disputele din Bellator trebuie luat in seama, dar a evidentiat si colaborarea cu Premier Boxing Champions.
  “Noi nu le inchidem usile celor de la PBC, mai ales ca avem in continuare o relatie foarte buna cu ei. Totusi, scopul nostru este sa ne axam pe luptele din Bellator”, a afirmat Schwarz.
Totusi, potrivit unor surse citate de ESPN, conducerea Spike nu a fost multumita de calitatea cardurilor de lupta oferite de PBC, acesta fiind un alt motiv pentru care intelegerea nu a fost prelungita.
  Bellator este intr-o vadita crestere iar difuzarea pe o retea care cuprinde aproape 100 de milioane de telespectatori platitori ar propulsa si mai mult firma lui Scott Coker. Evenimentele se succed cu repeziciune iar spectacolul este tot mai incitant. Una dintre cele mai mari lovituri in materie de show pe care o pregateste Bellator este supergala din 24 iunie de la Madison Square Garden din New York (transmisa in regim pay-per-view). Mai mult, promotorul californian a reusit sa obtina, in ultima perioada, angajamentele unor luptatori cu faima: Ryan Bader, Lorenz Larkin, Michael McDonald, Rory MacDonald, Benson Henderson sau Fedor Emelianenko.

 Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro

 Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA