Natiunea MMA

Soul Fighters organizeaza un nou seminar de BJJ la Mangalia, cu Fabricio Pereira
23/03/2011

Clubul Sportiv Soul Fighters Romania organizeaza, in zilele de 1 si 2 aprilie, la Mangalia, un nou seminar de pregatire sub indrumarea maestrului Fabricio Pereira, care se va afla pentru a doua oara in tara noastra cu acest scop. La sfarsitul anului trecut, el a mai supervizat un astfel de seminar in Bucuresti, la care au participat aproximativ 50 de persoane.

Fabricio Pereira este antrenorul principal al Academiei de MMA din Malaga, Spania - Furia Soul Fighters (http://www.sffuria.com), si este reprezentantul pentru aceasta tara a Soul Fighters.

El este detinatorul centurii negre in Brazilian Jiu Jitsu sub Maestrul Francisco Mansur, elev direct al Marelui Maestru Helio Gracie, parintele artei suave.

Programul de desfasurare a seminarului va fi: ora 19.00 in data de 1 aprilie si ora 15.00 in data de 2 aprilie. Locatia este Sala de Lupte din orasul Mangalia, judetul Constanta. Pretul pe care cei care doresc sa participe trebuie sa il achite este de 80 Ron/persoana/zi, sau 130 Ron/persoana/2 zile.

Cazarea se poate asigura la Hotel Corsa, pe faleza Marii Negre (www.hotelcorsa.ro), pentru o suma de 80 Ron/camera dubla/noapte.

Pentru mai multe detalii il puteti contacta direct pe organizatorul principal, Stefan Gavrilescu, instructor Soul Fighters Romania, la telefon 0734.499.000 sau la email stefangavrilescu@yahoo.com

Horia Ciocan - www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA