Natiunea MMA

Sonnen vs Munoz si Evans vs Davis, anuntate oficial pentru UFC on FOX 2
04/12/2011

Doua lupte foarte importante pentru categoriile respective de greutate au fost anuntate ofcial pentru gala UFC on FOX 2. In ambele confruntari, miza va fi titlul de principal pretendent la centura de campion a diviziei mijlocii si respectiv semi-grele.

Semi-greii Phil Davis si Rashad Evans se vor intalni in Main Eventul serii, iar Chael Sonnen va lupta cu Mark Munoz la categoria mijlocie. Gala UFC on FOX 2 va avea loc, din cate se pare, pe 28 ianuarie 2012 la United Center in Chicago, Illinois.

Evans si Davis trebuiau sa lupte la UFC 133, dupa ce Jon Jones a fost nevoit sa se retraga din lupta in care urma sa isi apere centura de campion in fata lui Rashad, dar "Mr Wonderful" a fost si el fortat sa se retraga, tot din cauza unei accidentari. In locul lui a urcat in cusca Tito Ortiz, pe care Evans l-a facut KO in runda a doua a confruntarii. Victoria a fost a treia la rand pentru Rashad, de cand a pierdut centura de campion in fata lui Lyoto Machida in 2009.

Davis nu a fost inca invins in cariera profesionista de MMA, avand acum la activ noua victorii consecutive. Ultima sa lupta, de altfel singura din 2011, a fost victoria la decizie in fata lui Antonio Rogerio Nogueira la Fight Night 24 in luna martie.

Considerat de multa lume ca singurul om capabil sa il invinga pe regele categoriei mijlocii - Anderson Silva - Chael Sonnen a castigat patru din ultimele sale cinci aparitii in lupta. El a revenit recent in cusca dupa o suspendare datorata unei proceduri medicale de inlocuire hormonala, invingandu-l prin submisie pe Brain Stann la UFC 136 in 8 octombrie.

"The Filipino Wrecking Machine" Munoz a castigat ultimele sale patru aparitii in lupta. In ultimele sale doua aparitii, el l-a depasit la puncte pe Demian Maia la UFC 131 in luna iunie, iar pe 5 noiembrie l-a invins pe Chris Leben la UFC 138.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA