Natiunea MMA

Siyar Bahadurzada se alatura echipei Blackzilians
29/06/2012

Blackzilienii au mai adaugat un nume la impresionanta lor lista de sportivi. Siyar Bahadurzada, un nume de urmarit in galele UFC va merge sa se antreneze la Imperial Athletics in Boca Raton, Florida.

"Sunt foarte bucuros sa fiu in Florida de Sud, cu echipa JACO si sa ma antrenz cu Blackzilienii in fiecare zi" a spus Siyar. "Daca te gandesti la o echipa de vis, ai vrea sa aiba wrestleri americani, grappleri brazilieni si strikeri olandezi, iar Blackzilienii au exact acest gen de oameni."

Bahadurzada are un palmares impresionant, 21-4-1, si si-a facut debutul cu mare verva in UFC, trimitandu-l al culcare pe Paulo Thiago in doar 42 de secunde la UFC on Fuel TV 2.

La cei 28 de ani ai sai, Siyar va avea la activ o serie de sapte victorii consecutive cand va intra in Octogon impotriva lui Chris Clements la UFC 149.

"The Great" se alatura astfel lui Alistair Overeem, Rashad Evans, Tyrone Spong, Jorge Santiago, gesias Cavalcante, Melvin Guillars si altor membrii cu nume mare al echipei Blackzilians.

Asemeni lui Overeem, Siyar avea un contract de management cu Golden Glory inainte de trecerea la Authentic Sports Management.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA