Natiunea MMA

Simon Rutz pleaca de la GLORY, si se retrage din lumea kickboxingului profesionist
28/03/2013In ultimele luni se zvonea ca Simon Rutz ar parasi GLORY, renuntand la pozitia lui. Astazi s-a facut un anunt oficial in presa confirmand zvonurile anterioare:

Singapore (27.03.2013) – GLORY Sports International (GSI), compania mama a ligii mondiale de kickboxing, GLORY Wold Series, a anuntat astazi ca Simon Rutz, fondatorul si fostul detinator “It`s Showtime”, ce a fost cumparata de GSI in Octombrie anul trecut, s-a retras in mod oficial din rolul sau de consultant in GLORY si din industria kickboxingului.

“A fost o perioada fenomenala si am numeroare amintiri incredibile pe parcursul timpului petrecut in acest sport minunat”, a spus Rutz, care a lanasat “It`s Showtime” in 1999 in Olanda la Kennemer Sportcenter si a promovat al 60-lea eveminemt, ultimul, in Brazilia la Sao Paulo in 10 Noiembrie 2012. “Abia astept sa ii vad pe luptatorii pe care i-am format in “It`s Showtime” continuandu-si cariera in ringul GLORY”.

In timpul carierei sale din kickboxing, a promovat numeroase talente, incluzandu-l pe Daniel Ghita si pe Tyrone Spong, ambii luptatori la categoria grea, cat si pe Robin von Roosmalen, care au devenit competitori GLORY.

“Simon a dezvoltat foarte bine “It`s Showtime”, fanii din lumea intreaga fiind foarte entuziasmati de acest produs, in consecinta cei din GLORY au avut un mare noroc in momentul in care au achizitionat compania, plasand astfel toate talentele mondiale sub umbrela lor” a declarat Andrew Whitaker, CEO GLORY. “Ii dorim lui Simon tot binele si ii multumim pentru contributia lui in acest sport.”

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA