Natiunea MMA

Si totusi n-a fost Meciul Secolului
15/12/2017


  Lupta dintre Floyd Mayweather si Conor McGregor nu a fost cel mai vizionat duel in sistem pay-per-view, releva datele furnizate de Showtime Sports.
  Conform celui mai recent bilant, confruntarea respectiva a strans circa 4,3 milioane de vizionari in America de Nord, insuficiente pentru a detrona blockbusterul din 2015  “Mayweather impotriva lui Pacquiao”, urmarit in acest regim de 4,6 milioane de telespectatori. De altfel, “Money” este cel mai bine vandut luptator, el clasandu-se si pe locul trei cu celebra partida din 2007 impotriva lui Oscar De La Hoya, care a adunat aproape 2,5 milioane de vizionari pay-per-view.
  Ca fapt divers, imediat dupa meciul dintre McGregor si Mayweather, seful UFC, Dana White estima ca au fost 6,5 milioane de vizionari in regim pay-per-view. Probabil a ajuns si in state spiritul caragialescului Pristanda: “doua la Prefectura, doua la Primarie…”.

 Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA