Natiunea MMA

Si-a revenit Gastelum
27/11/2017  Kelvin Gastelum a obtinut un succes rasunator impotriva fostului campion al categoriei mijlocii, Michael Bisping, in cadrul galei UFC Fight Night de sambata, de la Shanghai (China).
  De doua minute si jumatate a avut nevoie americanul de 26 de ani pentru a-l trimite la podea pe mai experimentatul sau adversar. Daca pentru luptatorul de la Kings MMA victoria a venit cum nu se poate mai bine dupa decizia intoarsa din meciul cu Vitor Belfort si infrangerea cu Chris Weidman, pentru Bisping inseamna al doilea esec la rand. Practic, “Contele” a fost invins din nou inainte de limita, daca luam in considerare submisia pe care i-a aplicat-o in urma cu trei saptamani George Saint-Pierre, partida in care britanicul de 38 de ani a pierdut si centura categoriei.
  Imediat dupa duelul de sambata seara, Gastelum s-a aratat foarte fericit ca si-a castigat un nume in cadrul diviziei UFC si a si incercat sa-si “rezolve” urmatorul meci. “Am auzit ca Robert Whittaker vrea un partener de anvergura pentru gala din februarie, din Australia. Sunt gata sa ma bat cu el. Suntem tineri amandoi (“The Reaper” are si el 26 de ani) si suntem pe val”, a declarat Kelvin, omitand un singur lucru. Spre deosebire de el, campionul interimar al “mijlociilor”, Robert Whittaker, a ajuns la opt victorii la rand in Octogon.
  De partea cealalta, Bisping a dat dovada de caracter. L-a laudat pe Gastelum, dar a precizat ca, in ciuda infrangerii suferite, nu se va opri aici. “Voi continua sa lupt. Mai am multe de demonstrat”, a afirmat Bisping, care se lauda cu 30 de succese in circuitele profesioniste de MMA.
  A fost pentru prima data cand UFC a organizat un eveniment in Shanghai. Peste 15.000 de spectatori au urmarit live showul din Mercedes Benz Arena. Si au avut ce sa vada. Au fost 4 KO-uri, dintre care doua pe cardul principal de lupta. De altfel, patru dintre performerii galei s-au ales si cu bonusul de 50.000 de dolari. Pe langa Kelvin Gastelum, UFC i-a premiat pentru prestatiile notabile pe Li Jingliang (KO la pumni in fata lui Zak Ottow) la categoria semimijlocie, Zabit Magomedsharipov (submisie aplicata lui Sheymon Moraes) si Yadong Song (castigator prin submisie impotriva lui Bharat Kandare), ambii la categoria pana.  
  Urmatorul eveniment UFC va avea loc pe 1 decembrie, la Paradise (Nevada, Statele Unite ale Americii): finala pentru The Ultimate Fighter 26.

 Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA