Natiunea MMA

Showuri explozive la Timisoara si Ploiesti
12/06/2017  Celebrul kickboxer Andrei Stoica revine in fata publicului roman sambata, 17 iunie, in gala Colosseum Tournament – Heroes, care va avea loc pe stadionul Ilie Oana din Ploiesti.
  Supranumit “Mister KO” pentru cele 27 de victorii obtinute astfel dintr-un total de 43 de meciuri castigate, Andrei Stoica il va infrunta pe slovacul Ivan „cel Groaznic” Bartek in capul de afis al evenimentului organizat de promotorul local Gabriel Georgescu prin clubul Dacia Martial Arts. Practicant de MMA, Bartek are un palmares de 23 de victorii (10 prin KO), suferind 10 esecuri.
  O alta vedeta a galei se anunta ieseanul Florin Lambagiu, una dintre ultimele descoperiri ale antrenorului Mihai Constantin, cel care l-a lansat pe Catalin Moroșanu. Botezat „Rambo din Copou”, “scorpionul” Lambagiu va avea parte de cel mai dificil examen al carierei sale in tentativa de a se impune la categoria 75 kg. Ieseanul de 20 de ani, cu un palmares de 8 victorii și o singura înfrangere la pasiv, se va bate cu veteranul Constantin Pasniciuc, 33 de ani. Pasniciuc, 39 de victorii si 5 meciuri pierdute, revine in ring dupa o pauza de 3 ani, dar se poate lauda cu faptul  ca a luptat inclusiv in Glory, cea mai cunoscuta promotie de kickboxing din lume.
  Gala de la Ploiesti cuprinde 15 partide, in care sunt angrenate alte nume grele ale artelor martiale, precum Amansio Paraschiv si Cristian Milea, fiind prima de acest fel gazduita de municipiul prahovean pe stadion.
  Cu o zi mai devreme, pe 16 iunie, se va desfasura o alta gala interesanta, practic un duel Romania-China, programat la Sala Olimpia din Timisoara. In cadrul Golden Fighter Kickboxing Championship va urca in ring si Bogdan Stoica, fratele lui Andrei, care il va avea adversar pe Hao Guanghua. Romania va fi reprezentata si de alti luptatori valorosi, printre care Adrian Petenchea, Adrian Mitu sau Madalin Mogos. Gala de la Timisoara este organizata de promotorul local Alin Falcusan si va fi alcatuita din 10 meciuri.
  Ambele evenimente vor fi transmise in direct de Digi Sport, cu incepere de la ora 21.

 Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA