Natiunea MMA

Show grandios KSW pe Stadionul National din Varsovia
22/12/2016  Promotorul polonez Konfrontacja Sztuk Walki planuieste sa organizeze un eveniment de mare anvergura pe Stadionul National din Varșovia.
  La gala din 27 mai 2017 vor lua parte unii dintre cei mai cunoscuti sportivi de pe mapamond. Astfel, in cusca vor intra “Canibalul” Mamed Khalidov, campionul KSW la categoria mijlocie, Mariusz Pudzianowski, desemnat de 5 ori cel mai puternic om din lume in concursurile de profil, “greul” brazilian Fernando “Santo Forte” Rodrigues Jr., dar si medaliatul cu bronz la wrestling la Olimpiada din acest an,  Damian Janikowski, aflat la debutul in MMA.
  Stadionul PGE Narodowy din Varsovia beneficiaza de acoperis retractabil, avand o capacitate de peste 60.000 de locuri, respectiv, 73.000 la concerte. Pe aceasta arena joaca echipa nationala de fotbal a Poloniei. Acolo s-a disputat si finala Europa League de anul trecut. Recordul de asistenta s-a inregistrat, in 2014, la un meci de volei masculin dintre Polonia si Serbia. Pe stadion au fost atunci 61.500 de spectatori.
  Inca de la infiintarea sa in 2004, KSW si-a desfasurat galele in interiorul tarii, cu o singura exceptie: KSW 32 a avut loc pe Stadionul Wembley din Londra.
  Intre timp, KSW si-a mutat atentia pe cea mai mare arena din Polonia. Principalul motiv este interesul foarte mare pe care il suscita actiunile promotiei, locatiile anterioare fiind pur si simplu neincapatoare pentru publicul numeros.

 Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro

 Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA