Natiunea MMA

Show exploziv UFT la Cluj-Napoca
28/04/2017  Ultimate Fighting Tournament revine in forta cu o gala care se anunta incendiara. Evenimentul va avea loc in data de 5 mai, de la ora 19:30, la Sala Sporturilor “Horia Demian” din Cluj-Napoca.
  Editia a sasea cuprinde meciuri foarte echilibrate intre cei mai valorosi luptatori din Transilvania, dar si din Olanda, Germania, Anglia si Republica Moldova. In total, vor fi 12 partide intre sportivi care se vor bate in cusca atat dupa reguli K1, cat si MMA.
  Capul de afis al galei UFT la capitolul kickbox il reprezinta confruntarea pentru Centura Transilvaniei dintre Flavius Boiciuc (Pretorienii Deva), campionul en-titre, si Adrian Cibu (Tengu Cluj-Napoca), castigatorul Piramidei de la Deva.
  Noutatea absoluta pregatita de organizatori este punerea in joc a primei centuri UFT pe reguli MMA la categoria -77 de kilograme. Adversari vor fi Ion Surdu (MMA Transilvania Cluj-Napoca), recentul castigator al Centurii Supreme Night Fight de la Dej, si Vasile Mihai (Max Gym Ploiesti).
  Pe langa Cibu si Surdu, municipiul Cluj-Napoca va fi reprezentat si de alti luptatori cu sanse reale de castig: Samer Hassoun, Dorin Stan, Andrei Pisari, Sorin Pop, dar si tehnicul cecen Islam Rechidov.
  Gala UFT de la Cluj-Napoca este organizata de promotorul Sebastian Haidu, presedintele clubului MMA Transilvania Cluj-Napoca. De altfel, toate evenimentele din 2012 incoace s-au desfasurat sub Feleac, gala fiind un spectacol sportiv 100% clujean.
  Brandul romanesc de arte martiale Armura este partener tehnic al show-ului de vinerea viitoare.

 Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.romagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA