Natiunea MMA

Shootboxing anunta detalii despre S-Cup 2010; Buakaw por. Pramuk lupta in 23 noiembrie
17/10/2010

Fraser Coffeen - www.headkicklegend.com

Shootboxing a tinut azi o conferinta de presa in care a anuntat detaliile de acum clasicei S-Cup de anul acesta. Cea mai mare noutate este participarea in gala din 23 noiembrie a dublului campion al K-1 MAX, Buakaw por. Pramuk. Este o stire foarte importanta pentru promotia japoneza, care se pare ca a reusit astfel sa ii aduca in galele sale doua dintre cele mai mari nume din kickboxul mondial la ora asta, Buakaw alaturandu-se astfel lui Andy Souwer, campionul en-titre al S-Cup.

Detaliile prezentei lui Buakaw nu sunt inca clarificate. E sigur ca va lupta in S-Cup, dar nu s-a spus inca nimic oficial daca va participa la turneu sau va urca in ring pentru un Super-Fight. S-Cup are, in acest moment, confirmati oficial, sapte dintre cei opt participanti, si desi Buakaw poate fi o optiune importanta pentru al optulea loc, acesta poate la fel de bine sa fie atribuit altcuiva. In ceea ce il priveste, Buakaw a declarat ca va fi multumit cu orice lupta i se ofera, dar ca ar prefera sa lupte in turneul propriuzis.

Cele sapte nume confirmate pana acum pentru S-Cup sunt: Andy Souwer (campionul en-titre), Hiroki Shishido, Takaaki Umeno, Bovy sor. Udomson, Charles "Crazy Horse" Bennett, Henri van Opstal si Greg Foley. Candidatii pentru ultimul loc raman liber sunt Hinata, Su Hwan Lee si Satoru Suzuki. Aceasta este o aliniere buna de luptatori, dar adaugarea lui Buakaw ar ridica considerabil nivelul turneului. Intr-un an in care doar doi dintre cei mai buni zece luptatori de 70 kg lupta in K-1 MAX, un S-Cup care ii include pe Souwer si Buakaw ar putea sa se ridice din punct de vedere calitativ cel putin la nivelul fratelui sau mai mare.

Cat despre K-1 MAX, Buakaw a declarat despre acest subiect: "Contractul meu cu ei s-a incheiat, si merg pe un alt drum acum". Au existat zvonuri ca il vom putea vedea pe Buakaw luptand in noua divizie K-1 -63kg, dar comentariile facute de el ne lasa sa intelegem ca nu il vom revedea curand in ringul MAX, indiferent de divizie.

Shootboxing pune in scena showuri interesante intotdeauna, iar S-Cup este o alternativa buna pentru K-1 MAX. Odata cu adaugarea lui Buakaw, gala de anul acesta va fi una dintre cele mai interesante din ultima perioada.

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA