Natiunea MMA

Shonie Carter: "Vine o vreme cand trebuie sa te opresti"
11/11/2010

Geno Mrosko - www.mmamania.com

"Lupt de 25 de ani. Indiferent de cat de bun esti, de cat de important esti, poti fi inlocuit. Si vine o vreme cand trebuie sa te opresti. Vine o vreme cand trebuie sa iei o decizie despre ce e mai bun pentru tine. Am pierdut cinci lupte la rand. Cand pierzi la decizie, se mai intampla, dar eu am 38 de ani. Corpul meu doare. Daca cineva imi ofera un superfight pe bani buni, as putea sa revin in MMA....Nu vreau sa fiu facut KO de cinci sau sase ori la rand. Nu vreau sa plang. Sunt complet multumit de anii in care am luptat. Multi luptatori nu stiu cand sa isi puna capat la cariera."

Shonie Carter e un veteran cu 89 lupte profesioniste de MMA. Acestea sunt cuvintele sale dupa infrangerea din fata lui Jeremy Knafo la IFC Genesis.

"Mr International", cum e poreclit el, a trecut prin multe in cei 25 de ani de cariera. Acum drumul sau ia o alta directie. Una nu neaparat departe de MMA, dar cu siguranta una care nu il va mai aduce in cusca, cu manusile in mana.

Nu e unul dintre cei mai cunoscuti luptatori, dar merita respectul tuturor pentru sudoarea si sangele pe care le-a dat acestei arte.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA