Natiunea MMA

Shogun vs Vera, noul Main Event al galei UFC on Fox 4
07/06/2012

Dupa ce Brian Stann a fost nevoit se retraga din lupta datorita unei accidentari, gala UFC on Fox 4 are acum un nou Main Event.

Fostul campion al semi-greilor, Mauricio "Shogun" Rua a facut schimbul de pe fight-cardul UFC 149 si il va intalni pe Brandon Vera in gala transmisa de canalul tv Fox. Organizatia americana a facut publica aceasta stire ieri seara.

Rua trebuia sa lupte cu Thiago Silva la UFC 149, dar conationalul sau a fost si el nevoit sa se retraga din lupta datorita vechilor sale probleme de la coloana vertebrala.

Vera a avut o cariera foarte tumultoasa in UFC. Dupa ce a pierdut trei lupte la rand, in urma infrangerii in fata lui Thiago Silva, el a fost concediat de gigantul american, dar a fost reprimit in randul luptatorilor sai dupa ce adversarul sau a fost descalificat si suspendat pentru folosirea de substante interzise.

El a revenit la UFC 137, unde a obtinut o decizie foarte contoversata in fata lui Eliot Marshall, in luna octombrie.

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA